ОТС продукти

ОТС продукти

виж продукти

Доставка

 

 

 

 

Доставка

 
Специални условия Тегло

 

Цена на доставка

 

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

 

до 1 кг.

 

Безплатна
Покупка на стойност над 150 лв. с ДДС

 

независимо от теглото

 

Безплатна
  до 1 кг. 5,10 лв.
  над 1 до 2 кг. 6.00 лв.
  над 2 до 5 кг. 7.20 лв.
  над 5 до 10 кг. 10.25 лв.
  над 10 до 20 кг. 12.25 лв.
Условия:
Доставки до адрес:

- Поръчки направени до 15:00ч. в работни дни се доставят в рамките на следващия работен ден*.
- Поръчки направени след 15:00ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят на по следващия работен*.
- Поръчки направени в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят на по следващия работен ден*.
 

*За пратките до по-малки населени места, където куриерска фирма Еконт има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

**Моля имайте предвид, че понякога има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, които могат да са в резултат на лоши метереологични условия, технически проблеми и други. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по товарителницата, която получавате по имейл след като пратката е предадена на куриерска фирма Еконт.

Нашите служители от отдел "Обслужване на клиенти" са на разположение да Ви съдействат с всякакви въпроси, всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа.

Почивка Събота Неделя и национални празници.

Можете да се свържете посредством:

Email: Office@dahliapharma.eu     Телефон: +359 895 608 259

 
Доставки до офиси на Еконт:

При заявяване на поръчка до офис на Еконт, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно на склад във www.Dahliapharma.eu.


За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиента получава известие по имейл и SMS потвърждаващи поръчката, на контакти предоставени от клиента.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на Office@dahliapharma.eu